Vue Cinema Liffey Valley is offering comic-book and Marvel fans the ultimate Marvel movie experience, 9 films and 22 hours of Avengers, on Wednesday April 22nd.

The hardcore Marvel fans who can last this endurance test will be the first to see Avengers: Age of Ultron in 3D as part of the Avengers: Ultimate Marathon, 5 hours before the rest of Ireland and the UK.

The films included in this movie marathon are, in order:  Iron Man, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger, Avengers Assemble, Iron Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, and finally Avengers: Age of Ultron in 3D.

The eagle-eyed among you will have noticed that Incredible Hulk and Guardians of the Galaxy are missing from the line-up, which means that the experience falls just short of an entire 24 hours.

If you’re feeling crazy enough tickets are €40, with the event kicking of at midnight on Wednesday April 22nd.

The timings for the Avengers: Ultimate Marathon are:

  • 00:00 to 02:05 – Iron Man (followed by 15 minute comfort break)
  • 02:20 to 04:20 – Iron Man 2 (followed by 15 minute comfort break)
  • 04:35 to 06:30 – Thor (followed by 10 minute comfort break)
  • 06:40 to 08:40 – Captain America: The First Avenger (followed by 20 minute breakfast break)
  • 09:00 to 11:20 – Avengers Assemble (followed by 10 minute comfort break)
  • 11:30 to 13:40 – Iron Man 3 (followed by 25 minute lunch break)
  • 14:05 to 16:00 – Thor: The Dark World (followed by 10 minute comfort break)
  • 16:10 to 18:25 – Captain America: The Winter Soldier (followed by 35 minute dinner break)
  • 19:00 to 22:00 – Avengers: Age of Ultron (3D)

 

About The Author

Managing Editor

Founder and Managing Editor of Scannain. Head of Business Affairs at Treasure Entertainment. If found please return to a cinema. Always willing to lend a hand to an Irish film, actor or director in need.

Related Posts

Leave a Reply